De weg naar voelen

Mijn naam is Marie-Jose Roefs en ik ben een gevoelsmens, hooggevoelig of te wel een voelend mens. Ik ben deze praktijk begonnen omdat ik de noodzaak  zie om de mens te begeleiden op de weg naar voelen.

Ik heb inmiddels 23 jaar ervaring in de Jeugdhulpverlening en ben vanaf 2016 Adem- en Ontspanningstherapeute waarbij ik werk met de methode van Jan van Dixhoorn.  In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Tuina massage/therapie. Al jaren voel ik dat ik meer de nadruk wil leggen op het lichaam. Als het lichaam ontspannen is en/of in balans is het makkelijker voor ons om te creëren wat we daadwerkelijk willen. Na jarenlang onderzoek in mijzelf start ik  nu  sessies rondom Voelend Bewustzijn. Ik merk dat wij op dit moment voornamelijk worden geprikkeld door onze zintuigen en onze gedachten. Voelen is echter onze grootste kracht, maar we zijn vergeten of  weten niet echt meer hoe we dat kunnen doen.

 

 

Waarvoor Ai-Ra?

De naam is een verbrastering van de namen van mijn dochters. De eerste twee letters van mijn oudste dochter en de laatste twee letters van mijn jongste dochter.

Ai betekent in het Japans harmonie en Ra betekent creëren.  Balans en Creatie.

Voor het leven zijn deze twee belangrijk.

Creatie kracht vanuit voelend bewustzijn in harmonie met je innerlijke kracht.

 

 

Kortom gaat het hierbij om De weg naar voelen.

Een van mijn wensen voor een ieder zou zijn dat iedereen in balans is vanuit de innerlijke kracht waardoor iedereen weer tot zijn recht komt.

Balans en creactie

Ik ben iemand die zich altijd wil blijven ontwikkelen
en zal blijven leren.
Dus ongetwijfeld komt er nog meer op mijn pad.